Sada na výrobu výživných šumivých bômb

 

Výhodný set na výrobu výživných šumiviek spolu s návodom

Dostupnosť Skladom (3 ks)
Bežná cena €20,70
Ušetríte €2 (–10 %)
€18,70
€15,58 bez DPH
   
Kategória Výhodné balenia a vzorky
 

Návod nájdete tu:http://www.mydli.sk/rubriky/sumive-bomby-2/vyzivne-sumive-bomby/

 

Suroviny vystačia na výrobu cca 20 - 30 kusov šumivých bômb s použítm tejto formičky - http://www.mydli.sk/sumive-bomby/forma-na-sumive-bomby/

 

Set obsahuje:

Vytlačený návod

 

Podrobný návod na výrobu bômb do kúpeľa v tlačenej podobe.

 

SÓDA BIKARBONA 1KG

 

Neodmysliteľná súčasť šumivých bômb do kúpeľa je práve sóda bikarbóna. Dá sa využiť i pri výrobe domácich čistiacich prostriedkov, ale i ako zmäkčovač pri praní. Inšpirujte sa našimi návodmi na blogu!

ZIP sáčok v alumíniovom prevedení zabezpečí nielen ľahké otváranie/zatváranie a tým ľahké opätovné použitie, ale i ochranu sódy pred vlhkosťou. Predlžuje tak trvanlivosť výrobku.

Hmotnosť 1kg

 

KYSELINA CITRÓNOVÁ 1KG

 

Neodmysliteľná zložka šumivých bômb, ale i prostriedkov pre čistenie a pranie. Nechajte sa inšpirovať našimi návodmi na blogu.

Balené v alumíniovom ZIP sáčiku pre jednoduchú manipuláciu, opätovné použitie a najmä chráni pred vlhkosťou!

Hmotnosť 1kg

 

LEVANDUĽOVÝ ESENCIÁLNY OLEJ

 

Zmes častí rastlín rôznych levandúľ v spojení s 40 – 42% objemu Linalylu Acetátu.

Levanduľový olej je jeden z najobľúbenejších olejov pri výrobe domácej kozmetiky, ale i použití v domácej lekárni či eko čistiacih prostriedkov.  Vzhľadom na zber a pomer rôznych rastlín, tento olej je ako červené stolové víno – každý rok môže byť mierne odlišný svojou arómou a farbou. Účinky oleja sú rozsiahle, od repelentných, antidepresívnych a antimykotických, až po čistiace. Ako jeden z mála esenciálnych olejov sa dá použiť priamo bez riedenia na pokožku dospelého človeka.

Objem 10ml

INCI názov Lavandula Angustifolia Flower Oil

Krajina pôvodu Francúzsko.

 

KOKOSOVÝ PANENSKÝ OLEJ 400ML

 

Panenský kokosový olej spoznáte na základe bielej farby a charakteristickej kokosovej vône. Je skvelý prídavok snáď do každého druhu kozmetiky, či samostatného použitia priamo na pokožku. je získavaný zo sušenej kokosovej dužiny priamo z Filipín. 

Kokosový olej zmenil mydlársky priemysel, pretože ako jeden z mála dokáže i pritóde za studena mydlo vďaka nemu mať vysokú penivosť a hydratáciu. Pri výrobe sa obyčajne kombinuje s ricínovým, olivovým, palmovým alebo sójovým olejom. Jeho súčasť v kozmetickom výrobku spôsobuje najmä zvláčnenie, ale pri veľmi vysokom podiely môže mať aj vysušujúce účinky. jeho výhodou je, že mydlá z neho vyrobené sú odolné voči žltnuti. Vytvára pomerne veľmi pevné mydlá, ktoré dobre penia i v morskej vode.

Výroba:

- priame použitie na kožu

- mydlo za studena

- odličovacie prostriedky

- telové maslo

- telový krém

- sprchový gél

- krém na tvár

- šampóny proti lupinám a pre suchú pokožku

- zábaly na vlasovú pokožku a vlasy

- hydratačné masky na tvár

- krém na ruky

- krém na nohy

- pri popáleninách

- pri ekzémoch, lupienke, lupinách, suchej pokožke, svrbeniu a pod.

 

Objem 400ml

Krajina pôvodu Filipíny

INCI Cocos Nucifera Oil

 

 

 

 

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
K personalizácii obsahu a reklám, poskytovaniu funkcií sociálnych médií a analýze našej návštevnosti používame súbory cookies. 
Informácie o tom, ako našu stránku používate, zdieľame so svojimi partnermi pôsobiacimi v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýz. 
Používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s ich používaním.