Kokosový panenský olej 200g

Neohodnotené
 

100% kokosový olej s príznačnou arómou

Dostupnosť Skladom (4 ks)
Bežná cena €5,30
Ušetríte €0,78 (–15 %)
€4,52
€3,77 bez DPH
   
Kategória Rastlinné oleje a maslá
 

Panenský kokosový olej spoznáte na základe bielej farby a charakteristickej kokosovej vône. Je skvelý prídavok snáď do každého druhu kozmetiky, či samostatného použitia priamo na pokožku. je získavaný zo sušenej kokosovej dužiny priamo z Filipín. 

Kokosový olej zmenil mydlársky priemysel, pretože ako jeden z mála dokáže i pritóde za studena mydlo vďaka nemu mať vysokú penivosť a hydratáciu. Pri výrobe sa obyčajne kombinuje s ricínovým, olivovým, palmovým alebo sójovým olejom. Jeho súčasť v kozmetickom výrobku spôsobuje najmä zvláčnenie, ale pri veľmi vysokom podiely môže mať aj vysušujúce účinky. jeho výhodou je, že mydlá z neho vyrobené sú odolné voči žltnuti. Vytvára pomerne veľmi pevné mydlá, ktoré dobre penia i v morskej vode.

Výroba:

- priame použitie na kožu

- mydlo za studena

- odličovacie prostriedky

- telové maslo

- telový krém

- sprchový gél

- krém na tvár

- šampóny proti lupinám a pre suchú pokožku

- zábaly na vlasovú pokožku a vlasy

- hydratačné masky na tvár

- krém na ruky

- krém na nohy

- pri popáleninách

- pri ekzémoch, lupienke, lupinách, suchej pokožke, svrbeniu a pod.

 

Objem 200g

Krajina pôvodu Filipíny

INCI Cocos Nucifera Oil

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
K personalizácii obsahu a reklám, poskytovaniu funkcií sociálnych médií a analýze našej návštevnosti používame súbory cookies. 
Informácie o tom, ako našu stránku používate, zdieľame so svojimi partnermi pôsobiacimi v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýz. 
Používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s ich používaním.