Avokádový olej

 

Avokádový olej je jedným z najaktívnejších a najúčinnejších látok v kozmetickom priemysle.

Bežná cena Viac informácií v tabuľke variantov
Ušetríte €1,96 (–43 %)
od €1,62
od €1,35 bez DPH
Kategória Rastlinné oleje a maslá
Zvoľte variant
Avokádový olej na výrobu mydla, masiek na tvár, zábalov na vlasy, kozmetiky Objem: 100ml Skladom (2 ks) €2,35 €1,62
€1,35 bez DPH
   
Avokádový olej na výrobu mydla, masiek na tvár, zábalov na vlasy, kozmetiky Objem: 200ml Skladom (3 ks) €4,60 €2,64
€2,20 bez DPH
   
 

Náš „winterizovaný“ olej zaručuje, že bude tekutý i pri nižších teplotách. V mydle zaručuje vysokú penivosť a vlhkosť. najčastejšie sa používa pri citlivej pokožke. 

Procesom winterizácie boli odstránené z oleja vosky a glyceríny, aby sa ľahšie kombinoval s inými olejmi a maslami. Výhodou je aj takmer žiaden zápach a číra farba, ktoré pri kombináciách s inými produktami nezmenia požadované vlastnosti.

Použitie:

- výroba mydla procesom za studena

- výroba šumivých bômb

- výroba sprchového gélu

- výroba odličovacích prípravkov

- výroba pleťových krémov

- výroba pleťových masiek

výroba masiek a zábalov na vlasy

 Vyberte si jednu z variánt veľkosti!

Krajina pôvodu Taliansko

INCI Persea Gratissima Fruit Oil

Objem 20ml, 100ml alebo 200ml

Pridať hodnotenie
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
Avokádový olej na výrobu mydla, masiek na tvár, zábalov na vlasy, kozmetiky Avokádový olej na výrobu mydla, masiek na tvár, zábalov na vlasy, kozmetiky
5
EP Avatar autora | 29.8.2019
Super
 
K personalizácii obsahu a reklám, poskytovaniu funkcií sociálnych médií a analýze našej návštevnosti používame súbory cookies. 
Informácie o tom, ako našu stránku používate, zdieľame so svojimi partnermi pôsobiacimi v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýz. 
Používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s ich používaním.