Panthenol (provitamín B5) 75%

 

Vhodný do šampónov, krémov, pôsobí pri spálení slnkom

Dostupnosť Skladom (16 ks)
€2,30
€1,92 bez DPH
   
Kategória Konzervanty a kyseliny
 

Provitamín B5 alebo panthenol pre kozmetické účely sa najmä využíva do šampónov, ale i krémov.

Pozitívne pôsobí pri regenerácií pokožky, ktorá je spálená slnkom.

 

V šampónoch sa dávkuje 1-10g na 1kg.

Hustota je 1,25-1,26 g/cm3

Ide o surovinu do kozmetiky, nie hotový kozmetický produkt!

Objem 10ml

Balené v sklenenej nepriehľadnej fľaštičke s kvapátkom.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
K personalizácii obsahu a reklám, poskytovaniu funkcií sociálnych médií a analýze našej návštevnosti používame súbory cookies. 
Informácie o tom, ako našu stránku používate, zdieľame so svojimi partnermi pôsobiacimi v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýz. 
Používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s ich používaním.