99,5% Glycerín

 

Glycerín/glyceron/rastlinný olej 

Dostupnosť Skladom (2 ks)
€1,50
€1,25 bez DPH
   
Kategória Konzervanty a kyseliny
 

Glycerín, glyceron alebo aj rastlinný olej čisto rastlinného pôvodu sa využíva pri výrobe kozmetiky.Ide o bezfarebnú tekutiny, sladkej chuti, ktorá nezapácha.

 

V kozmetike sa využíva:

- do krémov a mastí ako hydratačná zložka

- zmäkčovadlo farieb

- v zubných pastách 

- v mydle

INCI propan-1,2,3-triol

Hustota je 1,25-1,26 g/cm3

Objem 100ml

Balené v nepriehľadnej PET fľaši.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
K personalizácii obsahu a reklám, poskytovaniu funkcií sociálnych médií a analýze našej návštevnosti používame súbory cookies. 
Informácie o tom, ako našu stránku používate, zdieľame so svojimi partnermi pôsobiacimi v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýz. 
Používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s ich používaním.