99,5% Glycerín

Glycerín/glyceron/rastlinný olej 

Kategória: Práškové farby EKO

Zvoľte variant

Objem: 100ml
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do: 27.5.2022
€1,50
€1,25 bez DPH
Objem: 1liter
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do: 27.5.2022
€7,20
€6 bez DPH

Glycerín, glyceron alebo aj rastlinný olej čisto rastlinného pôvodu sa využíva pri výrobe kozmetiky.Ide o bezfarebnú tekutiny, sladkej chuti, ktorá nezapácha.

 

V kozmetike sa využíva:

- do krémov a mastí ako hydratačná zložka

- zmäkčovadlo farieb

- v zubných pastách 

- v mydle

INCI propan-1,2,3-triol

Hustota je 1,25-1,26 g/cm3

Objem 100ml

Balené v nepriehľadnej PET fľaši.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie