Jazmín 10ml

Jazmínový olej patrí do katégórie kvetinových vôní

Kategória: Arómy do kozmetiky

Zvoľte variant

Objem: 10ml
Objednané
€2,10
€1,75 bez DPH
Objem: 200ml
Objednané
€30,90
€25,75 bez DPH

Jazmínový parfumový olej je jeden z najznámejších olejov. Získava sa z jazmínových kvetov, je bezfarebný. Má príjemnú sladkú arómu.

Využíva sa pri výrobe domácej kozmetiky - mydiel, krémov, sprchových gélov, šampónov, peny do kúpeľa, šumivých bômb a podobne.

 

Objem 10ml

INCI Parfum

Krajina pôvodu EÚ

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie