Šalviový esenciálny olej

€4,80 €4 bez DPH
Skladom (7 ks)

Šalviový olej ma charakteristickú silnú bylinkovú arómu, objem 10 ml

Môžeme doručiť do:
31.5.2022
Kategória: 10ml

Šalviová silica sa získava parnou destiláciou už čiastočne usušených šalviových lístkov. Pomáha pri kožných problémoch - má antibakteriálne, antifungicídne účinky.

Používa sa na výrobu krémov, mastí, mydiel, sprchových gélov, alebo aj do aromalampy.

Vhodne sa dá kombinovať s inými esenciálnymi olejmi -  Bergamot, cédrové drevo, kamilka, geránium, jasmín, levanduľa, neroli, pomaranč, santalové drevo, ylang ylang

V rastlinnom oleji je perfektná na masáže - pôsobí aj proti celulitíde.

Nesmie sa používať v tehotenstve!

 

Objem 10ml

INCI Salvia sclarea (Clary) Oil

Krajina pôvodu Albánsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie