Gáfor esenciálny olej

€2,28 €1,90 bez DPH
Objednané

100% silica s objemom 10ml

Kategória: 10ml
Položka bola vypredaná…

Gáfrová silica sa získava destiláciou z Gáfrovníka lekárskeho, konkrétne z jeho dreva a listov. Má hnedozlatú farbu a typickú arómu podobnú mentolu. 

Obľúbený je do krémov a mydiel.

 

Objem 10ml

Krajina pôvodu SR

INCI Cinnamomum Camphora Wood Oil

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie