Bazalka - esenciálny olej

€3,60 €3 bez DPH
Objednané

Bylinková aróma, objem 10ml

Kategória: 10ml
Položka bola vypredaná…

Bazalková silica sa používa na výrobu kozmetiky (mydiel, krémov, sprchových gélov a pod.) Jej výhodou je, že sa veľmi ľahko kombinuje s inými arómami - najmä citrusovými.

 

INCI Ocimum basilicum

Krajina pôvodu Nepál

Onjem 10 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie